Oppdatering byggeprosjektet

Qben 13. april 2014 og ny bakgårdskisse
Qben 13. april 2014 og ny bakgårdskisse

Ny bakgårdskisse og status på byggeplassen den 13. april 2014

En realistisk bakgårdskisse og innflytting satt til september.

Oppdaget at jeg ikke hadde lagt ut noe om hva bakgårdsendringene endte med da utbygger JM Norge for kort siden valgte å legge ned Facebook-siden for prosjektet Qben som jeg er kjøper i.

Slik ble bakgården presentert i salgsmateriell. Kartene som per nå foreligger vil slett ikke gi en så grønn bakgård, men vi får se hva det ender med.

Slik ble bakgården presentert i salgsmateriell.

Etter lit fram og tilbake endte bakgården omtrent slik den var på tegningene vi som kjøpere ble vist ved kontraktsignering. Planskissen for slik det ender ble offentliggjort for ganske lenge siden, men jeg har visst glemt å oppdatere.

Nå i mars 2014 la JM Norge ut en ny 3D-skisse av bakgården (se over) som er mer slik det faktisk blir enn de skissene de hadde lagt ved salgsmateriellet (til høyre).

Tidligere har jeg skrevet og engasjert meg etter at utbygger planla å kutte i grøntarealene i prosjektet. Noe slik jeg så det ville resultere i at bakgården i all hovedsak bare ble stein og betong.

Les også: Endring av bakgård – Qben
Les også: Kommunen: – Oppfordrer likevel til å gi bakgården et grønnere preg
Les også: JM: – Vi skal få på plass mer grøntareal

Nå endte det med at de fikk tilbake store deler av det grøntarealet som faktisk opprinnelig var tegnet inn.

Oppdatering fremdrift:

Byggeprosessen går fremover. Det sees ikke lenger så store endringer utvendig fordi mye der er ferdig. De største endringene som har vært mulig å se de senere månedene utendørs er at teglsteinsfasadene mot bakgården virker å være ganske ferdig. Det er i alle fall mye mer synlig nå som de har tatt ned stillasene (se bilde i toppen).

I løpet av våren vil utbygger JM invitere oss kjøpere inn i bygget for å se hvordan akkurat vår leilighet ser ut. For min del virker det å bli i begynnelsen av juni.

Til da virker JM å tro at de har kommet svært langt skriver de i et informasjonsskriv:

«For at dere skal få best mulig utbytte av byggeplassvisningen, ønsker vi at leiligheten skal være ferdig malt, og at noe av den øvrige innredningen skal være på plass.»

Innflytting er satt til en gang i september.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *